Tags

, , , , , , ,

ciri-kanker-kulit-dari-segi-warnangarsane kanker kulit ana katon karo mripat wuda lan sawetara sing ora katon. Nanging biasane sampeyan bisa mirsani dhewe tanpa bantuan saka medical piranti. Contone, ya Ladies, ngerti karakteristik ing syarat-syarat werna saka kanker kulit. Kaya apa?

Antarane kulit normal karo kulit sing wis ngembangaken kanker kulit melanonma, werna beda Ladies. Ing kawitan, kanker kulit iku ora dadi ngelingke. Nanging Long- wektu bakal katon werna kayata kulit werna ora malah basis cukup.

Adhedhasar yard saka livestrong dot com, kanggo kulit normal ana mung siji werna sing roto-roto mbagekke saindhenging awak. www.tipsbidan.com  Kanggo kanker kulit melanoma werna bakal katon beda-beda lan kulit katon kaya coklat, peteng coklat, lan ireng ing kulit.

Kulit ing sawetara bagéan awak bener katon kaya ora ana werna kulit. Ana uga putih, abang, lan biru. Lan banjur werna bakal nguripake metu dadi rodo peteng.

UV cahyo sing ngetik lapisan njaba kulit bakal mlebu lan ngrusak pigmen kulit. Supaya werna asli saka kulit bakal eroded lan nguripake menyang werna sadurungé.

Uga supaya Ladies, ora ana gawe piala malah yen tansah nggunakake pangayoman lan saiki negara ing werna kulit nggoleki. Utamané yen sampeyan bisa njupuk wektu kanggo pindhah menyang dermatologist kanggo ndeleng kawontenan kulit.

Advertisements