Tags

, , , , , , , , ,

Hal sing sering di Alami di Minggu Keenam KehamilanMeteng awal kehamilan kanggo sawetara Basa calon. Kene sawetara gejala sing asring dumadi ing minggu enem meteng:

1 Tambah frekuensi saka urination
Nalika sampeyan mangan loro kaping, banjur bisa uga dadi urinating kaping pindho minangka uga. Sanajan iku exhausting, nanging iku ndadekake kowe tetep sehat ngerti Basa.

2 Lemes
masa kehamilan Awak wis digunakake kanggo nggawe banget sethitik bayi lan nengsemake, mesthi, bakal nggawe sampeyan gampang rumongso kesel. Aja wedi kanggo Kerep liyane nalika sampeyan wis kesel, sanadyan mung 5 menit.

3 Breast supaya luwih cepet lan luwih cepet
Panggolekan ing dodo katon penting liyane? Iku ora bayangan. Padha dadi penting liyane lan liyane taut dodo amarga owahan hormonal ing awak uga. Iki ing preparation saka awak kanggo nyusoni bayi nalika lair.

4 eneg, lan muntah
Dipetik saka kaca whattoecpect.com, wanita sing nemu mual lan muntah ing trimester kawitan meteng kurang rawan kanggo risiko gogrog. Sanajan ora aran kaya mangan, nanging isih nyoba kanggo mangan cemilan, yogurt utawa tindakan sampeyan bisa mangan kanggo Nutrition kanggo bayi tetep siyaga.

5 mambu dadi luwih sensitif
TREADING trimester kawitan meteng iku, pangertèn liyane sensitif saka mambu sing sok-sok malah pemicu sampeyan aran mual lan muntah. Minangka mambu pangan, awak ambu ora enak wong watara sampeyan malah wewangen sing wong liya please. Kanggo supaya ora iki, sampeyan bisa tansah nindakake saindhenging wilayah utawa nggawe scented gak oleh pisan lan ndadekake sampeyan ora mual lan muntah mesthi.

Minangka wektu lunga lan trimester kawitan meteng wis liwati, gejala ing ndhuwur bakal alon mandek langsung. Dadi, ya Basa pisanan sabar.

Advertisements