Tags

, , , , , , ,

tanda-bahwa-anda-akan-segera-melahirkan Ibu sing wis ngandhut lan diwenehi lair sadurungé kadhangkala isih galau kanggo njlèntrèhaké apa sing pratandha bayi bakal lair. Iki amarga akeh awal pratandha sing lair wis supaya gampang bingung. Contone, nalika padha aran ana cramps ing weteng, iku tandha saka kontrak utawa mung efek saka mangan pedhes meatballs pungkasan wengi? Iki sing ruptured amniotic adi utawa mung cipratan?

Inggih, ora dadi banget penasaran lan bingung, ngenali limang umum pratandha sing nunjukaké sing bakal langsung ngisor iki lair.

Pecah saka membran

masa kehamilan,Mungkin sampeyan padha sumelang Waters Panjenengan break nalika sampeyan lagi ing kantor utawa nalika lelungan. Nanging sampeyan kudu ngerti iku nalika Waters break, sampeyan mung aran kaya soko wis bocor lan banyu ora mili biasane amarga sirah bayi kang kanggo nyegah bocor saka adi ing wujud Jumlah.

Nglaporake saka parents.com, 80 persen wanita bisa cepet menehi lair ing 12 jam sawise pecah saka membran. Lan yen bayi ora bisa lair ing 12 jam saka prabawa perlu rampung kanggo ngurangi risiko infèksi.

Kuwat kontraksi lan Ambalan
Pain sak pegawe ora suda sadurunge bayi bener lair. Malah pain bisa luwih abot lan liyane Kerep nganti proses birthing lengkap. Yen kontrak iki felt kanggo wayahe banjur ilang dhewe, iku uga ora bode sampeyan bakal menehi lair.

Kay Johnson, a certified perawat bidan ing Atlanta sing dicethakaké kontraksi biasane felt kontraksi, sak pegawe minangka yen ana sabuk sing nyenyet hubungan saka wilayah bali lan nyebar menyang ngarep ing padharan.

Ana patches metu saka tempek
Sajrone meteng, ing cervix bakal nutup lan kepasang karo mucus. Iku cara alam kanggo nglindhungi bayi saka infèksi. Nanging nalika sampeyan menehi lair, cervix bakal dilate lan soften. Lan iki nimbulaké kabeh menyumbatnya ditanggepi.

Nalika prau getih ruptured nalika cervix mbukak, karo getih ing panggonan bakal katon. Lan minangka nyatakake dening Dr Grabowski, yen mengkono iku, proses lair uga dumadi ing sawetara jam, dina, utawa minggu mengko amarga iku tandha yen cervix wis ganti.

Ngalami Diare
Ing awal proses lair, awak bakal ngangkat prostaglandins (senyawa ditemokaké ing pasangan lanang lan wadon jinis kelenjar). Kasebut senyawa bisa nggawe uterine contractions lan soften lan dilate cervix. Nanging mbudidaya uga sing prostaglandins bisa ngrangsang bowels lan nimbulaké Kerep obahe bagean paling njero lan diare.

Aku aran pain ing Part Arang banget Backs Inggris Raya
Siji pihak wanita ngandhut nemu kuwi bab minangka “bali pegawe” punika nalika pain ing mburi dadi nglarani. Ngandhut wanita bakal biasane aran maneh pain sak meteng. Nanging yen pain banget excruciating lan unbearable, iku bisa dadi tandha sing bakal rauh menehi lair.

Pangling pratandha ndhuwur limang penting banget kanggo mesthekake yen sampeyan bisa kanggo antisipasi lan cocok care, sak pegawe. Lan iku apik kanggo sampeyan mesthi karo wong-wong sing paling cedhak kanggo nalika iku meh wektu kanggo pangiriman.

Advertisements